HTML

Zöldike

Környezettudatos életmód a jövőért

Friss topikok

Linkblog

2009.12.09. 14:51 zoldke

Zöldgalléros agyértágítás

Ma ismételten céltudatos agytágítás lesz a környezetvédelem nevében, de lehetséges, hogy most tényleg valami életképes beszélgetés lesz belőle nem csak heroikus tűnő pátosz. A HuMuSz Ház (Budapest, Saru u. 1.) ma este 6-tól látja vendégül Róna Péter jogász, bankár, közgazdászt, aki mellesleg a PTE Gazdasági Tanácsának is az alelnöke. Szóval okos a pali!

 

A téma pedig, amiről lehet fosni az okos ömlengéseket a valódi Zöld New Deal. Oh yeah! Gondolom nem sokan értik miről is van szó, de nem is csoda. A lényeg kb. abból az ideából indulna ki, hogy bizony jobb lenne a világ, ha a „zöldgalléros” munkahelyteremtés előtérbe kerülne, sőt akár még a gazdaságot is élénkítené. Ebből adódóan tuti téma lesz majd a multik szerepe is, valamint a fogyasztói kultúra és annak hatásai.

 

Akit érdekel annak ma este a HuMuSz-ban a helye, kitudja talán még én is elmegyek.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldike.blog.hu/api/trackback/id/tr291585887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása