HTML

Zöldike

Környezettudatos életmód a jövőért

Friss topikok

Linkblog

2009.12.16. 14:37 zoldke

Talajlabdás evolúció

Szerencsére az evolúció lassan kezdi elérni a magyar népet is, így karácsony tájékán. Vagy mégsem?! Végre egyre több helyen látni talajlabdás fenyőfákat, illetve visszaváltható karácsonyfákat. Sokak szerint ugye a karácsony elképzelhetetlen fa nélkül, ha meg még van gyermek is a családban, akkor minél nagyobb is kell. Az ünnepek után a fa meg szépen megy a kukába és köszöni szépen az ünnepeket.

 

A visszaváltható karácsonyfát sokan hülyeségnek tartják, ami mondjuk egyrészről igaz is, hisz ma megpakoljuk díszekkel és beállítjuk a radiátor mellé még szép, hogy megdöglik, a háziasszony meg idegbeteg lesz a lehullott tűlevelektől. Ellenben kis odafigyeléssel könnyedén kibírják a fák az ünnepeket és még olcsóbb is lesz a fa számunkra. A legtöbb helyen ugyanis fizetnek, ha épségben visszük vissza a fát. A rendszer legújabb terjesztője az IKEA, igaz az ott vásárolt fákat, ha visszavisszük nem kp-t kapunk, hanem bevásárló kártyát zsével. Lényegében újra mehetünk vásárolni, ellenben volt egy fánk is. Roppant praktikus és persze célszerű húzás ez a multi részéről. Arról nem is beszélve, hogy mind a két fél jól jár.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldike.blog.hu/api/trackback/id/tr961602263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása