HTML

Zöldike

Környezettudatos életmód a jövőért

Friss topikok

Linkblog

2009.12.21. 11:14 zoldke

Animals need money too

Éppen az aktuális nemzetközi marketingtermést futottam végig, amikor eszembe jutott, hogy nehogy már idehaza ne legyen semmi érdemleges marketing akció a környezetvédelem jegyéven. Naná, hogy volt!

 

A Leo Burnett Budapest gondozásában látott napvilágot az „Animals need money too” propaganda. Az ötlet találó, a jelmondat nevesen egyszerű és most az ünnepek alatt igenis aktuális, mert az állatoknak is szükségük van pénzre.

 

Éppen ezért ha nem akarunk túl drága és értelmetlen ajándékokra költeni, fogadjunk inkább örökbe egy állatot. Akár jelképesen is, hisz minden forint jobbá teszi az életüket. Ha netán meg mégis valóban örökbe fogadnánk egyet, akkor a mi életünk lenne szebb és jobb.

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldike.blog.hu/api/trackback/id/tr111612718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása