HTML

Zöldike

Környezettudatos életmód a jövőért

Friss topikok

Linkblog

2010.03.26. 11:10 zoldke

TÖLTSD VELÜNK A FÖLD ÓRÁJÁT!

Kapcsold le a Föld Óráján a villanyt otthonodban, és kapcsold le Budapest fényeit a WWF-fel! Hozz dobot, de fakanál és fedő is jó lesz. Dobolj velünk egy órát. A Föld egy órát jól érzi magát - érezd magad jól te is velünk!

Gyere, és töltsd velünk a Föld Óráját! Várunk szombat este 8 órakor a budai vár Savoyai teraszán, töltsd velünk ezt a 60 percet! A közös visszaszámlálás után együtt lekapcsoljuk Budapest fényeit, majd egy fergeteges dob-partit tartunk!

Ha van dobod, hozd magaddal, ha nincs, bármilyen erre alkalmas eszköz megteszi, legyen az fazék, fakanál, cintányér. A sötétben nemcsak az alkalomszerűen összeverődött banda koncertjét élvezheted, hanem a tűzzsonglőrködéssel is megismerkedhetsz a Tűzmadarak jóvoltából.

Ha a dobolás után még a bolygónknak is kívánsz valamit a jövőre nézve, akkor a kívánságfánkon is otthagyhatod üzeneted.
Mindenkit szeretettel várunk!

forrás: foldoraja.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldike.blog.hu/api/trackback/id/tr181870050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása