HTML

Zöldike

Környezettudatos életmód a jövőért

Friss topikok

Linkblog

2009.11.26. 14:00 zoldke

Céltudatos pucérkodás

Az már biztos, hogy a PETA-nál valamit nagyon tudnak a marketingesek, hisz sorra veszik rá a hollywoodi hírességet, hogy dobják le a ruháikat. Persze ki többet, ki kevesebbet mutat meg a bájaiból, de a mondanivaló végig ugyanaz. Ne viselj szőrmét, bőrt, stb! És a legszebb az egészben, hogy a kampány működik, igaz ebben sokkal inkább a nyáj elméletnek van döntő szerepe.

 

A PETA ugyanis istenadta tehetséggel nyúl mindig az aktualitásba, ami ugye a hisztéria kiváltó oka is. Jelenleg a Twilight című vámpíros móka köti le a tinik életét, amire már így is egy korrekt kis fejősgépet hoztak létre, amit most a PETA is meg akar lovagolni. A széria egyik szereplőjét Christian Serratos-t ugyanis sikerült levetkőztetniük és alárendelniük a szervezet mottójának.

 

Hazai viszonylatban ilyenre persze esély sincs, hisz nagyobb hisztériát maximum csak Magdi néni visszatérése váltana ki, de ettől a pesti madame-ok ugyanúgy hordanák a szőrméket. Hiába, környezetvédő magyarok vagyunk vazze!!!  

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldike.blog.hu/api/trackback/id/tr571553898

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyugdijasklub 2009.11.28. 11:07:04

A pesti madame-ok szőrmében mennek a háziorvoshoz is?
süti beállítások módosítása