HTML

Zöldike

Környezettudatos életmód a jövőért

Friss topikok

Linkblog

2009.11.30. 13:01 zoldke

Jubilleumi öko partizánkodás

„Minden generációnak szüksége van egy forradalomra”

Ez mekkora egy mottó már! Amúgy éppen aktuális is, hisz 10 éves az ominózus Seattle-i csata, ami ugye az értékrendek összecsapás volt anno. Történt ugyanis, hogy ’99-ben kiborult a bili, amikor is egy békésnek induló demonstráció a Kereskedelmi Világszervezet előtt egy történelmi partizán mozgalomba ment át. Azóta ez már úgy vonult be a történelemkönyvekbe, mint a globalizáció ellenes mozgalmak születésnapja, holott az egész csak egy békés demonstrációként indult.

 

Na erről a látványos, a globalizációnak adott pofonról készített 2007-ben Stuart Towsand filmet, melyben olyan ismert arcok játsszák a főszerepet, mint Charlize Theron, Ray Liotta vagy Woodey Harrelson.

 

A film pedig végre először idehaza is levetítésre kerül a jubileumi alkalomnak hála. Helyszín: Tűzraktér (Bp. VI. ker. Hegedű u 3.), kezdés 18:30-kor, majd a film után moderált beszélgetés vendégek nélkül. Inspiráló szóval, ha unatkoznánk ma este, akkor mindenképpen érdemes bevállalni.   

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldike.blog.hu/api/trackback/id/tr641563243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása