HTML

Zöldike

Környezettudatos életmód a jövőért

Friss topikok

Linkblog

2009.12.07. 14:13 zoldke

Blog Action Day '09

Az utóbbi pár napban elég rendesen felment a pumpa bennem, hisz a hazai környezetvédelmi marketing hadjárat kb. egy kellemes tökön rúgással ér fel. Tudjátok azzal a fajtával, amikor tudod, hogy tökön rúgtak, zsibbad is kicsit a zacsi, izzadsz is egy kicsit, de 2 perc múlva újra a tied a világ. Na a hazai szintér kb. ilyen a sok gagyi promo videóval és persze zebrajt versennyel.

Ellenben Október 15.-én volt egy nemzetközi összefogás, amelynek keretében több mint 13.000 blog cirka 18 millió olvasója osztotta az igét a környezettudatos életről. Bezzeg ez sem a mi fejünkből pattant ki, holott eszeveszettül butuska felfogás kell hozzá és minimális szépérzék. Ezzel szemben nekünk mi jut? Hát persze hogy a sok hülye, ahogy rohangál a zebrán!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldike.blog.hu/api/trackback/id/tr421580296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása