HTML

Zöldike

Környezettudatos életmód a jövőért

Friss topikok

Linkblog

2009.12.10. 14:50 zoldke

Kósza-próza

Hirtelen lecsengett a klímacsúcs őrület a sajtóban, merthogy én semmi friss hírt nem találtam. Na majd a lelkes civilek csinálnak, valami banzájt hétvégére. Vagy mégsem? Amúgy hihetetlene, hogy mennyire népszerű lett hirtelenjében a környezetvédelem maga. Elég csak arra gondolni, hogy 192 ország túlfizetett szállodalakói próbálják meghozni az ideális döntést. De hogy a fenébe jön ki az a 192 ország?

 

Nekem a nagy pofont az adta, hogy Grönland, Tajvan és a Vatikán nem lesz ott a konferencián. Huh, fergetegesen nagy országok nem? De most komolyan, mit vár az ember mondjuk egy Benedek pápától, akinek a legnagyobb környezetszennyezése az, ha melléönti a misebort? Vagy mondjuk egy Grönlandtól, ahol szerintem a hova kulázzak, hogy ne fagyjon be a seggem a legnagyobb kérdés. Tajvan meg mint olyan ugye nem is létezik, szóval…

 

Mindenesetre, aki nem bírja ki az információs pangást annak ajánlom a figyelmébe a Merlint, ahol állítólag minden nap este 7kor van bejelentkezés a dán fővárosból az aktualitással. Vagy ott van még a HVG aktuális száma is, ami megint csak a témával foglalkozik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldike.blog.hu/api/trackback/id/tr231588258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása