HTML

Zöldike

Környezettudatos életmód a jövőért

Friss topikok

Linkblog

2009.12.22. 09:35 zoldke

Neked is bejön a hideg?

Retek hideg van, de gondolom ez sokaknak már leesett, hisz nehéz nem észrevenni, hogy cirka pár perces szabadban tartózkodás után görnyedten sietünk egyik helyről a másikra. Ilyenkor a legszebb időtöltés a BKV-re való várás, egyszerűen imádom.

 

Szóval az emberek többsége ilyenkor inkább otthon ül és melegszik, hó végén meg csak foglya a fejét. Egy átlagos háztartás energiaigényének a 70%-át a fűtés teszi ki, ami meg ugye egy vödör pénz. Akkor meg pláne, ha még az utcát is mi fűtjük. A gyér szigetelés ugyanis a pénztárcánk legnagyobb ellensége, de ennek nem feltétlenül kell így lennie.

 

A mellékelt kis videóba az Ökoszolgálat emberei hívják fel a figyelmünket egy olcsó és praktikus alternatívára, ami kíméli egyszer a pénztárcánkat, hisz akár 20%-al is lehet minimalizálni a kiadásokat. Másrészről meg környezetbarát is, hisz nem fogyasztunk annyi energiát.

 

Az egész hátulütője csupán csak annyi, hogy nagyon olcsó mókáról van szó, vagyis szépen be kell állnunk a sor végére és türelmesen várni.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldike.blog.hu/api/trackback/id/tr41615174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása