HTML

Zöldike

Környezettudatos életmód a jövőért

Friss topikok

Linkblog

2010.02.15. 12:38 zoldke

A papír újrahasznosításával mindenki nyer!

A papír begyűjtése kiemelkedő helyen áll bármely más hulladékkal szemben. A szelektív hulladékgyűjtéssel és újrahasznosítással nyersanyagokat, energiát takarítunk meg és csökkenthetjük a környezetterhelést. Ez az üzenete a 2010 február közepén induló kampánynak.
 
Bemutatkozik az ÖKO-Pannon 2010 február 15-én induló környezetvédelmi, szemléletformáló kampánya. A vidám hangvételű hulladékgyűjtést népszerűsítő reklámfilm másfél hónapok keresztül ösztönzi szelektálásra a lakosságot.

A papír gyűjtése változatlanul fontos maradt. Viszont nagyobb figyelmet kell fordítani az társított anyagú italos kartondobozokra is, aminek köztudott nagy része papírból van és újrahasznosítása tökéletesen kidolgozott
 
 

2009 - ben a koordináló szervezet adatai alapján 215.530 tonna papír hulladékot gyűjtöttek össze hazánkban.

forrás: Klíma Blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldike.blog.hu/api/trackback/id/tr291759947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása