HTML

Zöldike

Környezettudatos életmód a jövőért

Friss topikok

Linkblog

2010.02.18. 13:19 zoldke

Már több mint 2050 fát megmentettek

Az Inest Nonprofit Kft. díjmentes (cégek, irodák, irodaházak, intézmények részére történő) irodai szelektív papírgyűjtő szolgáltatása keretében iratok biztonságos megsemmisítését is vállalja hivatalos igazolás kiállításával. A cég fontos megkülönböztető előnyének tartja, hogy csatlakozó partnereinek irodai papírgyűjtőket ad, valamint magas minőségű hasznosítást biztosít.


Új szolgáltatástípusuk az „iratok selejtezését”, irodai költözés vagy csak rendrakás során keletkezett iratok díjmentes elszállítását, megsemmisítését foglalja magában.
Sikeres működésüket bizonyítja. hogy az INEST 2008 ősze tartó aktivitása során már 420 tonna papírt gyűjtött össze, ez 714 tonna faanyag (hiszen a termékek gyártásához cellulóz szükséges) kiváltását jelenti, azaz a cég 2520 szál 20 méteres fát mentett meg már eddigi munkája során. Ezt a számot a cég 2010-ben a folyamatosan csatlakozó partnerek által megduplázni kívánja.

forrás: Szelektiv.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldike.blog.hu/api/trackback/id/tr531768820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása