HTML

Zöldike

Környezettudatos életmód a jövőért

Friss topikok

Linkblog

2010.04.16. 11:33 zoldke

Megnyílt a Construma kiállítás

Vasárnap délután 5-ig látogatható a 21 ezer négyzetméteren 550 kiállítót felvonultató Construma építőipari szakkiállítás, amely idén nagy hangsúlyt fektet a megújuló energiák használatának és eszközeinek bemutatására.

Szerdán és csütörtökön a szakmáé a 21 ezer négyzetméteres, 550 kiállítót felvonultató bemutató, utána vasárnap délután 5 óráig a nagyközönség is látogathatja az idei Construma-t.

A vásárt kísérő konferencián szerdán mutatják be a szakma által készített Otthonteremtési Programot, valamint az épületek - állami és uniós támogatással történő - energetikai felújítására készített koncepciót. Csütörtökön lesz - egyebek mellett - a pellett konferencia. E megújuló fűtőanyag előállítóit tömörítő szakmai szervezet szabványt akar kidolgozni a termékre.

A Construmán két új betétkiállítás debütál az idén: az egyik a megújuló energiák használatát, eszközeit bemutató Eneo, a másik pedig az épületvillamossággal foglalkozó Electrolight.

forrás: Zöldtech Magazin

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldike.blog.hu/api/trackback/id/tr951926421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása