HTML

Zöldike

Környezettudatos életmód a jövőért

Friss topikok

Linkblog

2010.04.16. 11:30 zoldke

Melyik a legzöldebb iroda?

Negyedik alkalommal rendezik meg az ingyenes Zöld Iroda kiállítást. A szervezők színes szakmai programok mellett a hazai környezetbarát irodai eszközök és berendezések gyártóinak és forgalmazóinak seregszemléjével várják az érdeklődőket, valamint átadják a Zöld Iroda verseny győzteseinek járó díjakat.  

A 2010. május 18-án megrendezésre kerülő kiállítás célja a hazai irodaszer-, irodabútor-, tisztítószer-, irodatechnikai berendezés gyártók és forgalmazók környezetbarát termékeinek seregszemléje mellett az irodazöldítéssel elérhető megtakarítási lehetőségek bemutatása, mind építéstechnikai, mind pedig üzemeltetési szempontból. A rendezvény Magyarországon arra hívja fel a figyelmet, hogy egy iroda kialakításánál a környezetvédelmi szempontok figyelembevételével nem csupán emberbarát munkahelyet teremthetünk, de jelentős megtakarításokat is elérhetünk. 

Az intelligens irodaházban megrendezett kiállításon a látogatók tájékozódhatnak a környezetbarát irodai nyomtatási módszerekről és berendezésekről, kipróbálhatják az ergonomikus irodabútorokat és a kartonbútorokat, belekóstolhatnak az egészséges és méltányos vendéglátás termékeibe, megismerhetik a környezetkímélő tisztítási és személyi higiéniai technológiákat, a környezetbarát irodaszereket, megtanulhatják az irodai szelektív hulladékgyűjtés módszereit, közben pedig felfrissülhetnek egy rövid masszázzsal. A nap folyamán szakmai előadásokat hallhatnak többek között a környezet és emberbarát irodai működésről, a felelősen használható irodai termékekről, az irodai megtakarítási lehetőségekről, újfajta munkastílusokról, a munkahelyi egészségfejlesztésről. 

A KÖVET Egyesült által szervezett kiállításon adják át továbbá a 2010-es

Zöld Iroda verseny

díjait, 8 kategóriában. A díjakat azok az irodák nyerhetik el, akik a legjobban teljesítettek a Zöld Iroda verseny két és fél hónapja alatt. A díjakat ünnepélyes keretek között Havas István, az Ernst & Young Magyarország vezérigazgatója adja át (a vállalat a 2009-es Zöld Iroda verseny nagyvállalati kategória győztese, 2009 Legzöldebb Irodája).

 

forrás: Klíma Blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldike.blog.hu/api/trackback/id/tr691926412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása