HTML

Zöldike

Környezettudatos életmód a jövőért

Friss topikok

Linkblog

2010.05.12. 13:58 zoldke

Egymásra mutogatnak az olajcégek

A Lehet Más a Politika (LMP) számára különösen fontos, hogy a párt vezetheti a parlament fenntartható fejlődés bizottságát - mondta Schiffer András a parlament alakuló ülését előkészítő egyeztetés után.
 
A párt megválasztott frakcióvezetője közölte, az LMP értékrendje és hitvallása alapján különösen fontos, hogy fazont szabhatnak egy nem csak a nevében megváltozó környezetvédelmi bizottságnak.

Elmondása szerint annak is örülnek, hogy négy bizottsági alelnöki posztot kaptak. Hozzátette, sikerült azt is elérniük, hogy pártjuk képviselői minden szakbizottságban jelen legyenek. Schiffer András hozzátette, annak is örülnek, hogy négy bizottságban, a kulturális és sajtó, az oktatási, tudományos és kutatási, az európai ügyek, valamint az emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyiben alelnöki posztot kaptak.

Külön örömének adott hangot, hogy az LMP kezdeményezésére várhatóan még idén bővül a parlamenti munka nyilvánossága és megváltozik az a helyzet, hogy csak egy kijelölt társalgóban van lehetőség a képrögzítésre és továbbításra.

forrás: Greenfo

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldike.blog.hu/api/trackback/id/tr261997128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása