HTML

Zöldike

Környezettudatos életmód a jövőért

Friss topikok

Linkblog

2009.12.16. 14:59 zoldke

Bréking: Még sincs evolúció!

Most jött bookon a hír, ami szép lassan degradálja az előző posztom az evolúcióról. Karácsony még el sem kezdődött, de már az Illatos úti Állategészségügyi Telep többszörösen megtelt kutyusokkal, akiknek alig pár négyzetméteres kalitkákban kell szenvedniük ebben a hidegben. És azért azt se feledjük, hogy nem az örökkévalóságig élhetnek itt a kutyusok! Naivitás azt hinni, hogy nem altatják el őket tömegesen egy időn belül.

 

Szóval itt a nagy lehetőség, hogy aki kutyát szeretett volna örökbe fogadni az végre meglépje ezt a döntést. Sajnálatos tényező továbbá, hogy a dömping majd csak az ünnepek után veszi kezdetét, amikor is a felelőtlen gazdik kidobják a sok „megunt karácsonyi ajándékot”. A másik övön aluli lépésről nemrégiben olvastam, miszerint a gazdák úgy viszik be a menhelyre az állatokat, mintha nem is az övék lenne. Szánalmas és felelőtlen emberek hada ez, és tőlük várjuk, hogy tegyenek valamit a környezetünkért. Ugyan már!

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldike.blog.hu/api/trackback/id/tr241602314

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása