HTML

Zöldike

Környezettudatos életmód a jövőért

Friss topikok

Linkblog

2010.06.10. 13:37 zoldke

Zöldül a merevlemez is

Energiatakarékosabbá válik a mobil adattárolás. A merevlemezek új generációja a "zöld gombnak" köszönhetően kevésbé terheli a környezetet: ennek az alkalmazásnak köszönhetően egy mozdulattal "altathatók el" a hordozható merevlemezek, s így kevesebb áramot fogyasztanak, mint elődeik.

 

Zöld gomb alkalmazással felszerelkezve érkezik a Store 'n' Go merevlemezek új generációja. A Verbatim új adattárolói a világ legkönnyebb 2,5 hüvelykes külső merevlemezei közé tartoznak, és a "zöld gombnak" köszönhetően a környezetet is kevésbé terhelik. Az új merevlemezek mérete is csökkent az előző sorozathoz képest, a tárhely viszont nőtt: 1 TB-os kapacitásra is képesek. 

A Store ‘n' Go merevlemez két szoftvercsomagot is tartalmaz. A Nero BackItUp and Burn Essentials három fontos funkciót ötvöz egyetlen szoftverben: a fájlok és mappák rendszeres biztonsági mentése mellett a szoftver segítségével a felhasználók fotókat, videókat, és egyéb tartalmakat írhatnak CD, DVD vagy akár Blu-ray lemezre, illetve a Nero RescueAgent segítségével egyszerűen helyreállíthatják sérült fájljaikat.

A "zöld gomb" szoftver csökkenti az energiafogyasztást és növeli a meghajtó élettartamát: beállítható, hogy adott időtartam után automatikusan készenléti állapotba kapcsoljon a meghajtó, de a lemez az asztalon található ZÖLD GOMB-ra kattintva is "elaltatható".

forrás: Klíma Blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldike.blog.hu/api/trackback/id/tr182071503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása