HTML

Zöldike

Környezettudatos életmód a jövőért

Friss topikok

Linkblog

2009.12.02. 14:41 zoldke

Napi kritikus maszlag

Az emberi baromság határtalan, de szó szerint határtalan. Alapból a hétre már kijutott a jóból, amikor a hétfői Körösi Csoma Sándor hasonmásversenyen árasztották az intellektuális hulladékot a semmiről, de a mai kritikus maszlag sem gyenge.

 

A friss pesti szmogos levegő, a közlekedés okozta stressz vagy talán csak a rendszertelen nemi élet az oka, de a Critical Mass megint elemében van. Bár az utóbbi időben mikor nincsenek! A mostani totális migrén irritációjuk a Zebrajt névre keresztelt zebrás futóverseny. Igen, jól olvasod! Ezek a gyökerek tényleg a zebrán fognak futkározni pár másodpercet!

 

A jeles eseményre December 4-én kerül sor a Rákóczi út-Puskin utca sarkán lévő zebránál. A szervezők ezt a zebrát kiáltották ki a legnagyobb rossznak, így miért ne futkározzanak rajt a legnagyobb forgalom kellős közepén 14:30 és 14:45 közt.

 

És ha már Darwin-díj, merthogy a szervezők igen gyakran dobállóznak ezzel a jelzővel, akkor szerintem simán megilleti azt az embert, aki ezt az egészet kitalálta és még Facebook oldalt is nyitott neki. Fergeteges baromság!

 

De a Kritikus Barom díjat mégis az kapja, aki állítólagosan ezt a „szart” beválasztotta 2012-es Olimpiára. Na ezek után vegye valaki komolyan a környezetvédőket!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldike.blog.hu/api/trackback/id/tr41568854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

StopSzmog 2009.12.04. 20:34:29

tök jó program volt, de mi köze hozzá a Critical Massnak?

zoldke 2009.12.07. 11:24:08

hát ők szervezték tudtommal
süti beállítások módosítása