HTML

Zöldike

Környezettudatos életmód a jövőért

Friss topikok

Linkblog

2009.12.07. 14:29 zoldke

A jövő emlékei: Barack Obama

Már előre érzem, hogy a következő két hétben Koppenhága lesz a sok öko-buzi fő témája, utána meg a karácsonyi pazarlás. Az meg ugye köztudott, hogy ebben az országban a birka szemlélet az uralkodó, akkor még miért mi törnénk meg ezt a szép hagyományt.  Persze mi kicsit stílusosabban állunk be a sorba, mint a zebrafutóverseny. Hihetetlen, még mindig nem tudok szabadulni tőle!

 

Az angol Arc Communications marketingügynökség fergetegesen találó plakátokkal árasztotta el az utcákat, melyek a tragikus végkifejletre hívják fel a figyelmet. A plakátokon a korosodó miniszterek kérnek bocsánatot, amiért tettek egy szép nagyot a lelkes tűntetőkre és persze a környezetre.

 

Mai bukott diktátorunk Barack Obama, aki állítólag a klímacsúcs utolsó napján tiszteletét is teszi a dzsemborin. Oh Yeah!!! Folytatjuk…

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldike.blog.hu/api/trackback/id/tr481580329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása