HTML

Zöldike

Környezettudatos életmód a jövőért

Friss topikok

Linkblog

2010.05.20. 13:01 zoldke

Itt a biofodrászat!

Magyarországon is megtelepedik a BioHair fodrászat. A franchise rendszerben megnyitásra kerülő hajvágószalon-hálózat a természetességre, a környezetvédelemre, valamint a gyors és minőségi szolgáltatásokra helyezi a hangsúlyt.

 

A bio fodrászat gondolata elsőre talán különösen hangzik, az új idők új elvárásai azonban megteremtették Magyarország első bio-fodrászatának igényét, ahol természetes és vegyszermentes hajápolásban lehet része a szépülni vágyóknak. Az ilyen típusú fodrászatokban használt termékek tiszta növényi alapanyagokból készülnek, a natúrkozmetikumok teljesen vegyszermentesek, nem tartalmaznak mesterséges színezékeket és szintetikus illatanyagokat.

A fodrászatok franchise-hálózatban való működése Nyugat-Európában már megszokott jelenség. Szinte már nincs is olyan szalon, amely nem egy nagy hálózat tagja. A franchise-rendszer számos előnyt nyújt a belépők számára: megbízható háttérrel rendelkező márkát, folyamatos üzletviteli tanácsadást, közös marketing költségvetést, területi kizárólagosságot.

forrás: Klíma Blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zoldike.blog.hu/api/trackback/id/tr712017904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása